Program Stora rummet

Dela den här sidan

Stora rummet hittar ni en trappa upp på övervåningen. Där finns 40 st sittplatser och eventen är på 50 min. Ni har möjlighet att förköpa genom att swicha till de förläsare som ni vill gå på. Då är ni garanterade en plats på deras event. Ni hittar swichenummer och priser i deras text.


2

Stora rummet Lördag 18 Februari 2023


kl 10 Pehr Trollsveden, som är ett välkänt medium, håller en storseans där han får kontakt och förmedlar meddelanden från Andevärlden. Pehr Trollsveden är känd från bland annat TV och tidningen Nära mm. Pehr arbetar som medium, kursledare och är författare till ett flertal böcker.

Swich till 1234290490. 200 kr / biljett.


Kl 11 Carina Cina Esberg  CARESSA - Gruppmeditation - Tidigare Liv

Tidigare liv - har vi levt andra liv i andra tidsepoker? Kan det påverka oss idag? I så fall hur?

Jag leder en kortare gruppmeditation tillbaka till ett tidigare liv. Biljetterna hämtas vid min monter på Lila gången. Skriv ”regression 18/2” i meddelande.Swich till 0704942845.100 kr/ person


Kl 12 Kjell Haglund  Vill DU ha ett Magiskt Liv som en Taoist. Gratis.

Kjell Haglund har arbetat med sin egen och andras personliga utveckling i 25 år genom kurser och utbildningar. Hans Coaching modell bygger på effektiva och funktionella metoder som ser till hela människan och till hela människans livssituation Metoderna stimulerar individen till en inre trygghet och till en god självkänsla. Coaching innebär för mig att frigöra en individs fulla potential för att kunna nå de mål och det liv man önskar. Du hittar svar på dina frågor och vinner  kraften att förverkliga dem.


Kl 13 Mette Johansson föredrag: Pengar - Mycket pengar!

Mette visar hur hon gick från konkurs till miljonär på bara 4 år.

Hon delar med sig av verktygen från hennes nya bok och visar hur små förändringar kan ge stora resultat. Hon hjälper dig att komma i kontakt med din magkänsla och läka ditt smärtsamma förflutna.

Har du alltid undrat varför affirmationer fungerar för vissa? Hon förklarar forskningen bakom affirmationer och hjälper dig att ta första steget mot att använda affirmationer i din vardag.

Detta är en föreläsning för dig som är redo att attrahera överflöd, inte bara monetär rikedom utan på alla nivåer i ditt liv!  Förköp via Swich till 0705658865. Biljetter 99 kr.


Kl 14 Storseans med Medium Max. Göteborgsbaserade Medium Max förmedlar kärleksfulla budskap från Andra Sidan. Swich 1236197958. Pris 100 kr.


Kl 15 Charlotte Heartdiamond och Hasse Oreheim välkommar till en inre resa in i era hjärtan.

Heart key metoden: Kom i kontakt med ditt hjärtas inre nyckel. Här får ni pröva på kraftfull hjärthealing och deras unika metod där deras healing vävs samman i en läkande resa. Dina inre nycklar öppnas upp och ger mer flöde i ditt liv. Personliga tydliga budskap ges. Swich till 0730777570. Pris 150:-


Kl 16 Vendela Cederholm är ett välkänt medium som håller Storseans. Är medium och  känd från TV och  Det Okända, samt media. Vendela har ett mjukt och lungt sätt att förmedla budskap från andra sidan.

200 kr/ biljett. Biljetter till lö kl 16


Kl 17-17.30 Helena-Magdalena Ivekrans - Nätt:  Lev intuitivt – hitta ditt livs högre syfte

Välkommen på en föreläsning om hur du kan stärka din intuition, lyssna till din andliga ledare och förstå ditt livs högre syfte. Under föreläsning får du lära dig om hur du bäst kan kanalisera din egen guidning till dig själv. Du som kommer på föreläsning får också möjlighet att köpa mina senaste böcker för 222: - styck och du får ett personligt budskap med dig till boken. Pris: 77: -

Swich 0768904906

 Söndag 19 Februari

Kl 10 Lennart Abrahamnsson föredrag. Lennart Abrahamsson är ett svensk medium och håller sittningar, kurser. Föredrag : Så öppnar du dina mediala förmågor. Swich 1234290490. 100 kr/ person.


Kl 11 Urszela Bergman är sierska och certificerad medium.

Sedan många år tillbaka har hon jobbat i Sverige och Norge med sittningar. Hon håller även event där hon ger auratolkningar, drar olika kort som tarot, spelkort, sibyllakort och orakelkort, som ger dig budskap och vägledning i ditt personliga liv. Swich Urszela 0727203120. 100 kr per person.


Kl 12  Kjell Haglund: Säg JA till Livet = Bota din Själsliga Anorexi. Gratis

Kjell Haglund har arbetat med sin egen och andras personliga utveckling i 25 år genom kurser och utbildningar. Hans Coaching modell bygger på effektiva och funktionella metoder som ser till hela människan och till hela människans livssituation.  Metoderna stimulerar individen till en inre trygghet och en god självkänsla. Coaching innebär för mig att frigöra en individs fulla potential för att kunna nå de mål och det liv som man önskar, att hitta sina svar och våga förverkliga dom.


Kl 13 Vendela Cederholm är ett välkänt medium och håller Storseans. Är medium och känd från TV och Det Okända, samt media. Vendela har ett mjukt och lungt sätt att förmedla budskap från andra sidan.

200 kr/ biljett. Biljetter till söndag kl 13


Kl 14 Serafia Andersson är medium, sierska och häxa som varit med i Spökjakt på tv. Hon kommer hålla ett event, där det spökas och spås i 50 min. Köpes på Serafinas hemsida. 150 kr.